Näyttelyvieraat

Metsä kutsuu huomiseen!

Silva Metsänäyttelyä on järjestetty jo vuodesta 1999 alkaen Joensuun seudulla.

1.-2.9.2017 olemme Joensuun Laulurinteellä Joensuun Raviradan kupeessa. Näyttelyn teemana on Metsä kutsuu huomiseen!


Silva Metsänäyttely on tapahtuma jossa kohtaavat niin ammattilaiset kuin kuluttajat. Monipuolisilta näyttelyosastoilta saa mukaan ideoita, ajankohtaista tietoa ja vinkkejä metsänhoitoon.

Metsän monet mahdollisuudet tulevat näyttelyssä esille, syksyinen sieninäyttely opastaa ja innostaa turvalliseen sienien käyttöön.

Metsä on esillä niin hoivapalveluiden hyödyntämänä kuin pientuotteiden valmistajien materiaaleissa.
Sadonkorjuutapahtumasta löytyvät viemiset kotiin ja paikallisten yritysten tuotteita elintarvikkeista käsitöihin.

Paikallisten yrittäjien kahvila-ja ravintolapalvelut palvelevat alueella.

HUOM! Alueelle ei saa tuoda koiria. Opaskoirat sallittu.

 

Tulevaisuuden kuusi Silvassa

Suomen viralliseen satavuotisjuhlaohjelmaan kuuluva Tulevaisuuden kuusi jatkaa juhlapuuperinteitä Itsenäisyyden kuusen (1917) ja Kotikuusien (1967) sekä myöhemmin istutettujen juhlapuiden jälkeen. Se kutsuu kaikki Suomessa asuvat, ulkosuomalaiset ja Suomen ystävät mukaan istuttamaan juhlavuoden puun tai metsikön satavuotiaalle Suomelle. Kampanjatunnus kuvaa lapsia vastakkain lyömässä käsiään yhteen. Tulevaisuuden kuusen  suojelijana on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Taimipakettien varaukset ja ennakkomyynti ovat käynnistyneet yhdessä Suomen 4H-liiton kanssa. Sen tuotolla perustetaan lasten ja nuorten metsä- ja ympäristökasvatusrahasto Suomen kulttuurirahaston alaisuuteen. 

www.tulevaisuudenkuusi.fi 

Ohjelmat

Ohjelmissa on iloa ja innostusta, asiakeskusteluja unohtamatta. Tietoiskuista lisää infoa ja HevosWoimaa tapahtumassa pääsemme hevostelemaan 110 -vuotiaan suomenhevosen historian kavion jäljissä. Perinteen tapahtumaan tuovat tukkilaiset.

Kartat

Karttojen avulla pääset näyttelyyn ja näyttelykartan kanssa pääset suunnistamaan alueella. Tiedot täydentyvät elokuussa.

Näytteilleasettajat

Katso tästä Silvan näytteilleasettajat.

Copyright / SilvaFair 2017    Verkkosivusto / atFlow Oy