Osastojen rakentaminen

Osastojen rakentamiseen liittyviä ohjeita

Silva metsänäyttely on Joensuun Laulurinteellä, alueella ei ole valmiiksi rakennettuja tiloja.Silva metsänäyttelyn osastot vuokrataan rakentamattomina. Näytteilleasettajat vastaavat itse osaston rakentamisesta, kunnossapidosta ja purkamisesta.

Osaston rakentaminen ja purkaminen

Silva metsänäyttelyn osastot vuokrataan rakentamattomina. Näytteilleasettajat vastaavat itse osaston rakentamisesta, kunnossapidosta ja purkamisesta.
Osaston rakentamisen aloituksesta ilmoitetaan näyttelytoimistoon, josta opastetaaan omalle näyttelypaikalle. Rakentamisen saa aloittaa 3.9.3019 ja osastojen on oltava valmiina 6.9.2019 klo 9. Jolloin on alueen tarkastus. Näyttelyn purkaminen voidaan aloittaa 7.9.2019 klo 16. kun näyttely päättyy. 
Osasto on purettuna ja alue tyhjä 8.9.2019 klo 12.00 mennessä.  Poikkeavista rakentamis- ja purkamisajoista neuvotellaa näyttelyn johdon kanssa. 

Osastojen vakuutus

Jokainen näytteilleasettaja vakuuttaa itse näyttelyssä esillä olevat esineet ja rakennelmat. 

Paloturvallisuus

Näyttelyn järjestäjät huolehtivat uleisestä paloturvallisuudesta, vastaamatta alueella tai osastolla sattuvista vahingoista.Mikäli osastolla käsitellään tulta tai paloturvallisuuteen vaikuttavia asioita, näytteilleasettaja huolehtii osastolleen tarvittavista sammutusvälineistä.

Työturvallisuus

Näytteilleasettaja huolehtii omalla osastolla turvallisuusmääräysten noudattamisesta. 
Näyttelyn turvallisuus ohjeet täydennetään myöhemmin.

Sähkö

Vesi 

Lisää rakentamisohjeita

Silva Metsänäyttelyn kenttäravintolat tarjoavat ruoka- ja kahvilapalveluita näyttelyalueella. Tilaamalla ruoka – ja kahviliput ennakkoon vältät jonottamisen, etkä maksa turhasta, ruoka- ja kahviliput laskutetaan näyttelyn jälkeen palautuneiden mukaan.  

 

 

 

 

Copyright / SilvaFair 2017    Verkkosivusto / atFlow Oy