Silva kiittää!

18.09.2019

Silva Metsänäyttely 2019 kiittää!

Suomen Metsäkeskuksen ja ProAgria Pohjois-Karjalan järjestämä Silva Metsänäyttely 6.-7.9.2019 onnistui erinomaisesti.

Näyttelyalue koostui n. 200:sta yrityksestä, yhteisöstä ja muista toimijoista. Tapahtumassa vieraili arviolta yli 26000 henkilöä kahden päivän aikana.

Monipuolinen tarjonta antoi mahdollisuuden laajaan kokonaiskuvaan eri toimialoista. ”Metsä vastaa huomiseen” teema kantoi eteenpäin sanomaa mm. ilmastonmuutoksen hillitsemisestä, metsän monimuotoisuudesta ja metsän tarjoamasta hyvinvoinnista. Tapahtuman yhteydessä järjestetty tuotetorilla esittäytyivät pienyritykset niin Pohjois- Karjalasta kuin naapurimaakunnista. Asuja puukuidusta, nuorisoseminaari, mobiilireitit ja alueella esiintynyt Ilja Teppo antoiva tilaisuudelle uudenlaista ilmettä ja meininkiä.  Näyttelyssä tukkilaiset muistuttivat entisajan elämästä savotoilla sekä siihen liittyvistä puhdetöistä. Konekenttä tarjosi uutuuksia ja työtä helpottavia laitteita niin ammattilaisille kuin kotitalouksiinkin. Metsätoimijoiden kanssa tehty hyvä yhteistyö tuotti tuloksen ja näyttely onnistui yli odotusten. Pohjois-Karjalan maakuntaliiton, Joensuun kaupungin, Business Joensuun sekä Pohjois-Karjalan maataloussäätiön tuki mahdollisti tapahtuman järjestämisen.

Iloiset ilmeet ja tyytyväiset tiedonjanonsa täyttäneet kävijät huikkasivat pois lähtiessään, että milloin uudestaan.

Näyttelyn kävijä- ja näytteilleasettajatutkimus kertovat meille enemmän miten tulevaisuutta suunnitellaan. Tunnelmia kuvina vuoden 2019 Silvasta löydät  >tämän<  linkin takaa.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille tahoille, 20-vuotias Silva on kasvanut aikuiseen ikään.

Copyright / SilvaFair 2019    Verkkosivusto / atFlow Oy