Silva Metsänäyttely kiittää!

04.09.2017

Silva Metsänäyttelyn kävijäarvio on 26 000 henkilöä 1.-2.9.2017. Kävijätavoitteet täyttyivät ja alue oli molempina näyttelypäivinä porttien avautumisen jälkeen täynnä väkeä aina porttien sulkeutumiseen saakka.

Metsä kutsuu huomiseen! –teema täyttyi tuhansien lapsien saapuessa niin Pohjois-Karjalasta kuin naapuri maakunnistakin. Erityisesti perjantai oli koululaispäivä, mutta myös lauantaina riitti nuoria eväiden syöjiä Laulurinteellä.

Bioaika –rekka joutui välillä pitämään taukoa sisäänpääsyssä ruuhkautumisen vuoksi ja kyllä väkeä riittikin.
Metsäsienet kiinnostivat tuttuun tapaan ja uutena näyttelyssä  pakurikääpä ja sen tuotanto ja taloudelliset mahdollisuudet kiinnosti laajasti.

Koneosastoilla riitti runsaasti katsojia ja kauppakin kävi melko mallikkaasti. Jopa kesän parhaaksi tapahtumaksi Silva mainittiin.

Lampaiden paimennusnäytökset, tukkilaiset ja monenlaiset kilpailut kiinnostivat kaikenikäisiä.

Samaan aikaan järjestettiin perinteinen Sadonkorjuutapahtuma, jossa paikalliset yritykset möivät tuotteitaan. Lauantaina varsinkin monet paikalliset saapuivat ostoksille niin kuin aiemminkin.

HevosWoimaa tapahtumassa työnäytökset kiinnostivat ja lauantain tamma- ja varsanäyttely kokosi alan ammattilaisia yhteen.

Silva Metsänäyttely järjestettiin kuudennen kerran ja tämän Silvan suosio kannustaa miettimään tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia.

Kiitos kaikille,  Metsä kutsuu huomiseen! Yhdessä onnistuimme.

Copyright / SilvaFair 2017    Verkkosivusto / atFlow Oy